Weboldalam használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Családi macskakuckó

 

 

Szeretnél segíteni cicákon, és tagja lennél egy támogató közösségnek?

Itt tudod megnézni a macskák képeit, nézelődj erre a linkre kattintva! Különben pedig:

 

 

CSALÁDI MACSKAKUCKÓ

 

Ez az oldal Czapáry Veronika magánmenhelye. Nem vagyok sem szervezet, sem egyesület, magánemberként időnként megesik a szívem egy-egy beteg macskán és az állatorvosi ellátásukhoz, valamint állatorvosi költségeikhez kérném a segítséged. 

Czapáry  Veronika- Otp Bank Számlaszám 11773315- 06894968-00000000

IBAN: HU31117733150689496800000000

SWIFT KÓD: OTPVHUHB

 

Mindent szàmlákkal és képekkel tudok igazolni. Virtuálisan is örökbe fogadhatsz nálam macskát, de valóságosan is. Rendszeres havi támogatás esetén havonta kapsz egy pdf képeskönyvet a kedvenc macskád napi történeteiről. 

 

TÖRTÉNET: Már gyermekkoromban megviselt az állatok szenvedése, tekintve hogy én is bántalmazott gyermek voltam, de sosem engedtek nekem örökbefogadni semmilyen állatot.  

https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Czapáry_Veronika

Ezért felnőttként sem tudok elmenni egyegy nyomorult, beteg beteg, magatehetetlen macska mellett anélkül, hogy segíteni ne próbálnék. Nyolc évig csak egyetlenegy macskám volt, a vörös Cirmi, (aki tavaly meghalt és nagyon hiányzik), őt is az utcáról szedtem össze 2004-ben.  A 2008-banLudmilla, de késő volt már, mert mint kiderült terhes volt és szült pár macskát. Belőlük egy él már csak. (Ők a Tündi, Kati, Zoli, Kék) 

Amióta kertes házban lakom,, évente megjelenik a kertemben egy-egy beteg macska. A kezdeti fenntartási költségeik, a vizsgálatuk, tesztelésük nagyon sokba kerül. Van, hogy közben is megbetegszenek. Jelenleg 12-en vannak.  bár az első kettőt aki megjelent, elüldöztem. A másodikat, akit elüldöztem láttam meghalni és ez annyira megviselt, hogy azóta minden macskát befogadok, aki hozzámtéved a kertemben. A “Megszámolt babák” című könyvemben megírtam a történetét, ő a Frici, akit a szemem láttára téptek szét a szomszéd kutyái, mert én nem zártam be, ahogy a többi macskámat azon az éjjelen. 

A mostani  macskámól hozzám , 2 nálam született (Mert az anyja terhesen került hozzám, mire észrevettem, már túl nagyra nőttek a kicsik és nem volt szívem az abortuszra. Ez azóta már megváltozott, már két macskámnak volt abortusza.)… Szóval Nem bírom őket otthagyni. Vannak gazdikereső macskáim is, de sosem találtam nekik gazdit, hiába hírdettem mindenhol. A macskatartásnak nemcsak jó oldala van (abban a tekintetben, hogy mindegyik egyéniség és bearanyozzák a hétköznapjaimat), hanem iszonyú felelősség is, hiszen 11 macskából elég gyakori, hogy valaki beteg lesz, v. baleset éri és akkor állandóan állatorvoshoz kell vinni őket, kb. havonta viszek állatorvos egy-egy macskát, ami nem kis költség, valamint vannak macsekok is, akik folyamatosan kezelésre szorulnak, mint pl. a Peti, aki magas kreatinin szintje miatt csak egy speciális, baromi drága gyógytápot ehet. 

 

A történetüket egyenként leírom és képekkel illusztrálom. 

 

Tehát arra kérlek, bármilyen kis összeggel egyszeri v rendszeres alkalommal, amennyiben nem gond, támogasd a macskaprojektemet, valamint a gardikereső albumokat oszd meg légyszi az ismerőseid között és azt is, ha beteg egy macska és sürgős kezelésre szorul. 

 

Ha támogatod, akkor írd a tárgyba, hogy EGYSZERI v RENDSZERES átutalással, E vagy R betűvel a tárgy elején, valamint ha kifejezetten egy cicót támogatsz, írd oda kérlek a nevét. Ha nincs ott macskanév, akkor azt komplett támogatásnak veszem. RENDSZERES ÁTUTALÁS ESETÉN írd meg kérlek az imailcímedet. 

 

A rendszeres átutalással VIP MACSKATAGSÁG JÁR, amely 15% kedvezményre jogosít fel a támogatás ideje alatt www.uvegsztori.hu webshopról való vásárlás esetén,  ezért ha szerepel az R betű és az imailcímed, el tudom neked imailen küldeni a kódot, amivel ez a kedvezmény jár. Ezt a támogazás ideje alatt akárhányszor felhasználhatod. 

Ha kompletten az egész projektet támogatod havi rendszeres átutalással, akkor havi 5000 forint feletti adomány esetén minden hó végén kapsz egy képeskönyvet, amelyben részletesen leírom, hogy melyik macskával mi történt abban a hónapban és képekkel illusztrálom. Macskaválasztás esetén, az adott cicó történetét írom meg neked minden hónapban, szintén kapsz egy képekkel illusztrált PDF képeskönyvet, de csak arra a macskára kihegyezve, akit virtuális örökbe fogadtál. Fél éves támogatás esetén megkapod a macska vér, teszt, ultrahang és röntgenképét, csakhogy biztosak legyünk benne, hogy minden rendben van.