Weboldalam használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adataid maximális biztonságban vannak nálunk, senkinek sem adunk ki Rólad semmit.

Ha a hírlevelünkre feliratkoztál, akkor hírlevelet fogsz kapni, nem árasztunk el kéretlen reklámokkal, bármikor leiratkozhatsz a benne található linken keresztül. Ha vásároltál regisztráció nélkül, akkor az adataid csak a számla kiállításához és a kézbesítéshez kellettek.
Ha később meggondolnád magad,
bármikor regisztrálhatsz.

Az Ön által megadott adatokat Czapáry Üvegsztori kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Czapáry Üvegsztori-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy Czapáry Üvegsztori birtokolja az oldalainkon látható információkat. Az uvegsztori.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.